wpa84fa85b 1a

 

 

 

SOS >    +36/30-714-4700    < SOS

RFID, Rfid kulcs, Rfid kártya, Rfid másolás, Rfid key copy, Mauer, mauerzárbetét, mauerzárbetétnagyker, Zárnyitás, Zárcsere, Zárszerelés, Zárbeállítás, Zárátállítás, Zárjavítás, Ajtónyitás, Ajtójavítás, Ajtóbeállítás, Ajtózárcsere, Ajtózárnyitás, Ajtózár beállítás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Szerviz, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Javítás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Szerviz, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Javítás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Nyitás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Nyitás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtózár Nyitás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablakzár nyitás, Zárnyitás 0-24, Zárcsere 0-24, Zárszerelés 0-24, Zárbeállítás 0-24, Zárátállítás 0-24, Zárjavítás 0-24, Ajtónyitás 0-24, Ajtójavítás 0-24, Ajtóbeállítás 0-24, Ajtózárcsere 0-24, Ajtózárnyitás 0-24, Ajtózár beállítás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Szerviz 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Javítás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Szerviz 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Javítás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Nyitás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Nyitás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtózár Nyitás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablakzár nyitás 0-24, Zárnyitás 0-24 Szeged, Zárcsere 0-24 Szeged, Zárszerelés 0-24 Szeged, Zárbeállítás 0-24 Szeged, Zárátállítás 0-24 Szeged, Zárjavítás 0-24 Szeged, Ajtónyitás 0-24 Szeged, Ajtójavítás 0-24 Szeged, Ajtóbeállítás 0-24 Szeged, Ajtózárcsere 0-24 Szeged, Ajtózárnyitás 0-24 Szeged, Ajtózár beállítás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Szerviz 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Javítás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Szerviz 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Javítás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Nyitás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Nyitás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtózár Nyitás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablakzár nyitás 0-24 Szeged, Zárnyitás Szeged, Zárcsere Szeged, Zárszerelés Szeged, Zárbeállítás Szeged, Zárátállítás Szeged, Zárjavítás Szeged, Ajtónyitás Szeged, Ajtójavítás Szeged, Ajtóbeállítás Szeged, Ajtózárcsere Szeged, Ajtózárnyitás Szeged, Ajtózár beállítás Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Szerviz Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Szerviz Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Nyitás Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Nyitás Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtózár Nyitás Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablakzár nyitás Szeged, !!

RFID-00
Másolás, Kódolás
RFID 01

Belépés  \/ 
x
x
x

Ózonos Tisztítás, Fertőtlenítés

Bővebben ...

Kiskorú gyermek, Gondozott életveszély helyzet, kezelése, teendő, elhárítása…

Bővebben ...

Árak, díjszabás Nyitás Szeged

Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon ...

Szolgáltatási díj: 6.500.- Tol 25.000.- ig. +Áfa + Anyag + Áfa.
Kiszállási díj: Szegeden körtöltésen belül NINCS. Egyéb esetben 120 Ft/km + Áfa.
Parkolási díj: Amennyiben a munkavégzés helye fizető övezetben van az akkor aktuális parkolási díjat/óra a megrendelőnek ki kell fizetni, de min. 1 órát!
Amennyiben önhibánkon kívül a munkavégzés meghiúsul, úgy abban az esetben 6.500.- Ft + Áfa kiszállási díjat fogunk kiszámlázni!

! Kiskorú gyermek életveszély esetén a Zárnyitás szolgáltatás díjmentes !

Nagymértékben függ a végösszeg attól, hogy mikor és hol, hova kéri a szolgáltatást, valamint, hogy milyen anyag kerül felhasználásra. Telefonon, amikor bejelenti a hibát, problémát a telefonon keresztül Diszpécserünk közli önnel az akkori Szolgáltatási díjat, amit ha jóváhagy, kollégánk azonnal indul önnek segíteni!
Nem tudja a szolgáltatási díj mellé járulékosan tartozó anyagdíj költséget megmondani önnek, mivel nem látja a problémát, nem tudja, milyen módon tudja pld elromlott zárját kinyitni.

Pontos árat csak is a munka szemrevételezése után tud adni Zárnyitó kollégánk.

Szakemberünk a munka megkezdése előtt, ahogy szemrevételezte a problémát, közli önnel, hogy mire számítson, nagyjából a felhasználandó anyag árat is meghatározza. Amennyiben úgy dönt, hogy nem kéri a helyreállítást, mert úgy gondolja, hogy ön maga megtudja csinálni a helyreállítást, zárcsere, zárbeállítás, akkor szakemberünk az elvégzett munkát (szolgáltatási díjat) leszámlázza és eltávozik a helyszínről.

Felhívjuk figyelmét, hogy ha mégsem tudja önállóan a helyre állítást megoldani, és ha szakemberünknek ismét ki kell önhöz mennie, akkor egy mérsékelt, de újbóli szolgáltatásdíjat fogunk kiszámlázni önnek.

Zárnyitás Szeged. Zárnyitás, Zárcsere esetén a szakember felhívja figyelmét, a többi cserére szoruló alkatrészre, zárelemre. Amennyiben ön nem kéri azok cseréjét, abban az esetben Garanciát nem tudunk vállalni az elvégzett munkára, valamint a cserélt alkatrészre is csak úgy, ha ön tisztában van vele, hogy a nem kicserélt alkatrész tönkre teheti az új alkarészt! Bővebben a Garancia, Szavatosság menüpontban tájékozódhat!

Pld: Zártest csere szükségeltetik, mert akad a zár. Szakemberünk kicseréli, de figyelmezteti, hogy a zárbetétre is ráférnek a csere, de ön úgy dönt, hogy nem kéri, mert megtudja ön is oldani, annak a cseréjét.

Feltételezzük, hogy meg is csinálja! Rendben van a dolog, de akkor már a garanciális feltételek módosulnak, mivel az ön által kicserélt zárbetétet nem mi biztosítottuk és azért mi nem tudunk felelni, ha az így cserélt zárbetét miatt pld, nem tudja nyitni az ajtót és SOS zárnyitásra lesz szüksége, amikor fenn áll a veszélye, hogy sérül a zártest. Ilyenkor a zártest megsérülés nem a szakemberünk felelőssége.

Vagy elfelejti a zárbetétet kicserélni, mondván jó az még, de pár héten belül mégis tönkre megy úgy, hogy nem tudja nyitni ajtaját, akkor szükségessé válik egy SOS ajtónyitás, amikor az előzőekhez hasonlóan sérülhet a zártest, vagy akár a kilincs szett, vagy törésvédő pajzs. Ilyenkor a Zárlakatos kollégát nem terheli felelősség, hiszen figyelmeztetve volt a problémára.

Abban az esetben ha maga biztosítja a Zárnyitás, helyreállítási anyagát és az tönkre megy időn belül, hiába cégünk cserélte ki, építette azt be, cégünk akkor sem tud felelni az így keletkezett kellemetlenségért, vagy anyagi károkért!

100% os pontosságú árat csak akkor tud mondani, ha már a problémát elhárította és látja a felhasználandó anyagok méreteit, főleg hengerzárbetétnél igaz ez, nem lehet megmondani, még több éves tapasztalat birtokában sem, hogy pontosan milyen zárbetét való az éppen zárnyitott ajtóba.

Ár Garancia:

Cégünk egyedüliként biztosítja ügyfeleinek ezt a lehetőséget!

Lehet Hirtelen soknak tűnnek áraink, de gondolja végig, hogy mi a nap 24 órában azonnal indulunk önnek segíteni a problémára ott helyben tudunk megoldást nyújtani, ha mégsem, nem leszünk restek és a telephelyre való visszaúttal megfelelő megoldással előállni az ön számára. Lehetséges, hogy ideiglenes megoldást tudunk ajánlani, de amikor a végső megoldást fogjuk kivitelezni ott már Szolgáltatási díjat nem számolunk fel önnek.

Bővebben a Garancia, Szavatosság, Jótállás menüpont alatt olvashat. Bővebben ...

Zárnyitás, Zárcsere, Zárbeállítás, Zárátállítás, Zárjavítás
Ajtónyitás, Ajtójavítás, Ajtóbeállítás, Ajtózárcsere, Ajtózárbeállítás,
Műanyag Nyíló, Bukó- nyíló terasz, erkélyajtó, ablak szerviz
 • Fizessen Egyszerűen, gyorsan és biztonságosan.

  Ha nincs önnél készpénz, nem baj, szakemberünknél tud fizetni bankkártyával és még számos lehetőséggel.

  http://houseservice.hu Bankártyás Fizetés
 • House Service ® Team

  Műanyag, Fa, acél, Hi Sec, alumínium bejárati, terasz, erkély, kert, vagy garázs ajtó, ablak, postaláda, kapu szervizelés, karbantartás, javítás, beállítás, nyitás, zár csere, zár beállítás, zár szerviz, pánt csere, kilincs szett csere, egyedi törésvédő pajzs tervezés, telepítés. Sürgősségi,

  SOS, S.O.S. nyitás, javítás NON STOP! SZEGED! Éjjel Nappal. 24/7.

   
  !! NON >> ! 0-24/7 SERVICE ! << STOP !!
   
 • House Service ® Team

  Zárnyitás, Zárszerviz, Zárcsere, Zárbeállítás
  Ajtónyitás, Ajtószerviz, Ajtójavítás, Ajtózár csere
  Teraszajtó nyitás, Teraszajtó szerviz, Teraszajtó zárcsere
  Bukó nyíló ajtónyitás, bukó nyíló ajtószerviz, bukó nyíló ajtózár csere
  Ablaknyitás, Ablakszerviz, Ablak zárcsere
  Bukó nyíló ablaknyitás, bukó nyíló ablak szerviz, bukó nyíló ablak zárcsere

  >> SOS  +36/30-714-4700  SOS <<
 • House Service ® Team

  100 % Szegedi cég, Szegedi székhely, Szegedi szakember!

  Áfakörös, Számlaképes Egyéni vállalkozás.

  Mi soha nem mondunk nemet, semmire...
 • wpde00ae4f

  Príma Klíma Technika
 • HouSErvicewhitebackround

  HouseService ® Team - Zárszerviz 0-24 Szeged
 • < Köszönet >

  Ezúton mondunk köszönetet mindenkinek aki a mi szolgáltatásunkat választotta.
  Mindenkinek akik, megosztottak és lájkoltak bennünket Facebook oldalukon.
  Minden kedves ügyfélnek, akik hírül vitték, hogy A HouseService ® Team segít a bajban!

  Továbbra is állunk rendelkezésükre 2019 ben is.

  HouseService ® Team
 • H.S 002
  HouseService ® Team - Zárszerviz Non Stop Szeged
 • LOGOHouseServicetelefon-Zöld-HD
  HouseService ® Team - 0-24 Zárszerviz Szeged
 • villam-zarnyitas-logo-01

  Autózár Specialistánk

  Szabó Dénes
  Villám Zárnyitás
 • LOGOHouseServicetelefon-Narancs-HD
  HouseService ® Team - Non Stop Zárszerviz Szeged

Zárnyitás, Ajtónyitás, Zárszerelés, Zárjavítás, Zárszerviz, Nyílászárószerviz, Ajtó beállítás, Hi Sec biztonsági ajtó szerviz, Lakatos

Csongrád megye, Bács-Kiskun megye, Békés megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye

>> +36/30-714-4700 <<

Roncsolás mentes ajtónyitás, azonnali kiszállással 15-45 perc.
Non Stop

 • Zárszerviz 0-24 Szeged
  Szolgáltatásainkat igénybe vették

  Szeged, Hódmezővásárhely, Makó, Algyő, Deszk, Röszke, Mórahalom, Ásotthalom, Kiskundorozsma, Kiskunhalas, Soltvadkert, Kiskunfélegyháza, Kalocsa, Kistelek, Balástya, Kecskemét, Szarvas, Csongrád, Szentes, Orosháza, Kalocsa, Battonya,  Mezőhegyes, Bordány, Zsombó, Üllés, Mihálytelek, Szatymaz, Sándorfalva, Tiszasziget, Domaszék, Újszentiván, Ferencszállás, Csorvás, Kondoros, Jakabszállás, Mindszent, Mezőberény

X

House Service ® Team - Non Stop Zárszerviz Szeged

A Házirend tiltja a másolást! Ne Lopj!

SOS > +36/30-714-4700 < SOS
> Non Stop Zárszerviz Szeged <