RFID, Rfid kulcs, Rfid kártya, Rfid másolás, Rfid key copy, Mauer, mauerzárbetét, mauerzárbetétnagyker, Zárnyitás, Zárcsere, Zárszerelés, Zárbeállítás, Zárátállítás, Zárjavítás, Ajtónyitás, Ajtójavítás, Ajtóbeállítás, Ajtózárcsere, Ajtózárnyitás, Ajtózár beállítás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Szerviz, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Javítás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Szerviz, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Javítás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Nyitás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Nyitás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtózár Nyitás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablakzár nyitás, Zárnyitás 0-24, Zárcsere 0-24, Zárszerelés 0-24, Zárbeállítás 0-24, Zárátállítás 0-24, Zárjavítás 0-24, Ajtónyitás 0-24, Ajtójavítás 0-24, Ajtóbeállítás 0-24, Ajtózárcsere 0-24, Ajtózárnyitás 0-24, Ajtózár beállítás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Szerviz 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Javítás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Szerviz 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Javítás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Nyitás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Nyitás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtózár Nyitás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablakzár nyitás 0-24, Zárnyitás 0-24 Szeged, Zárcsere 0-24 Szeged, Zárszerelés 0-24 Szeged, Zárbeállítás 0-24 Szeged, Zárátállítás 0-24 Szeged, Zárjavítás 0-24 Szeged, Ajtónyitás 0-24 Szeged, Ajtójavítás 0-24 Szeged, Ajtóbeállítás 0-24 Szeged, Ajtózárcsere 0-24 Szeged, Ajtózárnyitás 0-24 Szeged, Ajtózár beállítás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Szerviz 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Javítás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Szerviz 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Javítás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Nyitás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Nyitás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtózár Nyitás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablakzár nyitás 0-24 Szeged, Zárnyitás Szeged, Zárcsere Szeged, Zárszerelés Szeged, Zárbeállítás Szeged, Zárátállítás Szeged, Zárjavítás Szeged, Ajtónyitás Szeged, Ajtójavítás Szeged, Ajtóbeállítás Szeged, Ajtózárcsere Szeged, Ajtózárnyitás Szeged, Ajtózár beállítás Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Szerviz Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Szerviz Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Nyitás Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Nyitás Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtózár Nyitás Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablakzár nyitás Szeged, !!

10 25kedvezmeny azonnal

Belépés  \/ 
x
x
x

Ózonos Tisztítás, Fertőtlenítés

Bővebben ...

Kiskorú gyermek, Gondozott életveszély helyzet, kezelése, teendő, elhárítása…

Bővebben ...

Fizetni kell! De mikor, kit terhel a kötelesség ...

Cikkünket segítségként nyújtjuk az olyan esetekebn, amikor a megrendelt szolgáltatással járó költségek viselésének személye kérdéses.

Albérleteknél, bérleményeknél több estben találkoztunk olyan esettel, hogy a szorult helyzetbe került személy önhibáján kívül került olyan helyzetbe, amikor valamely szolgáltatásunk megrendelésével tudta úgymond, roncsolás mentesen biztosítani egy ingatlanba való bejutást, onnan való kijutást, vagy gépkocsival való "elindulást" (pld munka kezdést) stb...

Elsőnek is, az tény, hogy az elvégzett munkát, megrendelt szolgáltatást, a vele járó egyéb költségekkel ki kell fizetni a helyszínen a Szakembernek. Amennyiben ez nem történik meg, nem hajlandó az ügyfél a költségek megtérítésére, azonnali rendőri intézkedést kér a helyszínen tartózkodó szakember!

Érdemes tisztában lenni, avval, hogy milyen körülmények között terheli fizetési kötelezettség a Szolgáltatás megrendelőjét. Igaz ez kicsit furán hagzik, mert valójában minden esetben ki kell fizetni a Szolgáltatást biztosító cég alkalmazotja által elvégzett munkát, de az, hogy a kifizetett összeg végül a Bérbeadón "behajtható" -e az nagyon is fontos kérdés.

Előfordulhat, hogy ügyfelünk szorult helyzetbe kerül. Szükségessé válik egy ajtónyitás, ami nem az ügyfél hibájából alakult ki, de nem tud emiatt a lakásba, ingatlanba bejutni, vagy éppen azt elhagyni.

Ügyfelünk kétségbeesetten elkezd kapkodni, hogy mit tegyen, Google, ismerős stb.. Rátalál cégünkre a neten, vagy ajánlás útján. Fel keresi cégünket és megrendeli az adott probléma elhárításához szükséges Szolgáltatásunkat.

Cégünk a telefonon keresztül közöli a várható kiérkezési időt ~15-45 perc, a szolgáltatás díját 90% os pontossággal, bővebben …, az anyagra vonatkozóan nem tudunk nyilatkozni, mert azt csak is a helyszínen tudjuk beazonosítani, milyen anyag beépítése válhat szükségessé, valamint az egyéb költségeket, Útdíj stb… bővebben …

A kétségbeesett ügyfél, rábólint, mivel a kialakult szituáció akadályozza a megszokott életvitelének folytatásában. Nem, nem mondunk olyan árat, ami eget rengető, még akkor sem, ha az illető ügyfél totál szétvan csúszva a kialakult szituáció miatt, de nem is fog módosulni a helyszínen sem, ha épp egy Q7 es AUDI áll a háza előtt, nem lesz több, de nem is lesz kevesebb. Az árak, díjszabás menü alatt, minden le van írva, attól a helyszínen a Szakember indokolt esetben, belátása szerint eltérhet, amiről beszámol az irodában.

Az igényelt Szolgáltatás nagyon nagymértékben tud drágulni, ha azt megterhelik a rendkívüli százalékok. Nem indokolt SOS Sürgősség, éjjeli, hétvégi, ünnepnapon, stb… igényelt, végzett munka.

Ezen okból sem mindegy, hogy a kialakult helyzet elhárításának érdekében igényelt szolgáltatás megtérítési összegének díját valóban kinek kötelessége viselnie! Ilyen esetben, ha a probléma az ügyfél önhibáján kívül a bérlemény rendeltetésszerű használatából, annak pld a zártest elhasználódásából, elmulasztott szervizeléséből adódóan alakult ki, akkor a probléma elhárításának teljes összegét a BÉRBEADÓNAK kell megtérítenie, mivel az ő hanyagságából eredendően alakult ki a problémás helyzet!

Kit terhel a fizetési kötelesség? ...

Bérbeadásnál az összes a bérleménybe beépített eszköz, anyag, alkatrész (zárak, nyílászárók, olajfékes ajtóbecsukók) javítása, javíttatása, szervizelése a mindenkori bérbeadó kötelessége. A bérlő kötelessége az ezen feladatok elvégzésének biztosítása, ingatlanba való bejutással, gépjármű rendelkezésre bocsájtással stb ...

Megkülönböztetünk

 1. Rendeltetés szerinti használatból eredő kár:

  1. A kulcs beleszorult a zárba, annak elkopása, meghibásodása végett
  2. A kulcs beletört a zárba, annak elkopása, meghibásodása végett
  3. A kulcs körbeforog, de a zár nem nyílik
  4. A kulcs elfordul, de elakad
  5. Az olajfékes ajtóbecsukóból csepeg az olaj
  6. Az ügyfél jelzi a Bérbeadónak a probléma kialakulását, zár akadás, nehézkes működés, de a Bérbeadó nem foglalkozik vele, kialakul a probléma
  7. Bérbeadói hanyagság, karbantartás, szervizelés hiánya, elmulasztása
  8. Silány minőségű zárak, egység elemek alkalmazása a bérleményben ... (spórolás végett) idő előtti elhasználódás ...
 1. Rendellenes használatból eredő kár:

  1. Elhagyott kulcs
  2. Az albérlő megpróbálja feszegetni a zárat, a beragadt ajtót
  3. Az albérlő kezdi el a felfúrást
  4. Az albérlő, egyénileg cseréli ki a hengerzárbetétet, zárszerkezetet egy silány minőségű, anyagú valamire ...
  5. Az olajfékes Ajtóbecsukót a bérlő önállóan próbálta beállítani, de rosszul sikerült, szétugrott az olajfékes ajtóbecsukó ...
 1. Rendkívüli esemény:

  1. A kulcsokat ellopták
  2. Megrongálták a zárat, betörési kísérlet, vagy vandálkodás
  3. Rosszullét, életmentés, kiskorú életveszély ...

Amennyiben a hiba, kár rendeltetésszerű használatból, kopás, elöregedés végett alakul ki, akkor a fizetési kötelesség a Bérbeadót terheli, mivel a bérlemény egy bizonyos beépített egységéről van szó, amit, mint a bérlemény zárásához, biztosításához igénybe vehető egységként ad bérbe!

Amennyiben a hiba, kár rendellenes használatból eredő, elhagyott kulcs, egyénileg elkezdett javítás, feszegetés, felfúrás végett alakul ki, abban az esetben a fizetési kötelesség a bérlőt terheli. Mivel az ő gondatlanságából, hozzá nem értéséből keletkezett, keletkezhet olyan kár, ami a szakember beavatkozását igényli.

Amennyiben a hiba, kár rendkívüli esemény, betörés, rablás, végett alakul ki, abban az esetben az Albérlőt a fizetési kötelesség nem terheli. Direkt lett így fogalmazva, mivel csak hivatalos eljárás alatt jelenthető ki, hogy a kialakult helyzet önhibáján kívül, de rendeltetésszerű használat mellett alakult, alakulhatott ki.

Reméljük tudtunk segíteni a vitás kérdésekben.

Egy bérleménynél, a bérlő a bérlemény minden egységét "gépészet, zárelemek, nyílászárók, bútorzat stb..." bérli, azt a bérbeadó, bérbe adja a bérlőnek, tehát annak rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodása esetén a bérbeadó kötelessége a javíttatást, szervizelést biztosítani, annak minden költségét viselni!
 • Fizessen Egyszerűen, gyorsan és biztonságosan.

  Ha nincs önnél készpénz, nem baj, szakemberünknél tud fizetni bankkártyával és még számos lehetőséggel.

  http://houseservice.hu Bankártyás Fizetés
 • House Service ® Team

  Műanyag, Fa, acél, Hi Sec, alumínium bejárati, terasz, erkély, kert, vagy garázs ajtó, ablak, postaláda, kapu szervizelés, karbantartás, javítás, beállítás, nyitás, zár csere, zár beállítás, zár szerviz, pánt csere, kilincs szett csere, egyedi törésvédő pajzs tervezés, telepítés. Sürgősségi,

  SOS, S.O.S. nyitás, javítás NON STOP! SZEGED! Éjjel Nappal. 24/7.

   
  !! NON >> ! 0-24/7 SERVICE ! << STOP !!
   
 • House Service ® Team

  Zárnyitás, Zárszerviz, Zárcsere, Zárbeállítás
  Ajtónyitás, Ajtószerviz, Ajtójavítás, Ajtózár csere
  Teraszajtó nyitás, Teraszajtó szerviz, Teraszajtó zárcsere
  Bukó nyíló ajtónyitás, bukó nyíló ajtószerviz, bukó nyíló ajtózár csere
  Ablaknyitás, Ablakszerviz, Ablak zárcsere
  Bukó nyíló ablaknyitás, bukó nyíló ablak szerviz, bukó nyíló ablak zárcsere

  >> SOS  +36/30-714-4700  SOS <<
 • House Service ® Team

  100 % Szegedi cég, Szegedi székhely, Szegedi szakember!

  Áfakörös, Számlaképes Egyéni vállalkozás.

  Mi soha nem mondunk nemet, semmire...
 • LockSmith 0 24 LOGO 002
  LockSmith 0-24
 • wpde00ae4f

  Príma Klíma Technika
 • HouSErvicewhitebackround

  HouseService ® Team - Zárszerviz 0-24 Szeged
 • < Köszönet >

  Ezúton mondunk köszönetet mindenkinek aki a mi szolgáltatásunkat választotta.
  Mindenkinek akik, megosztottak és lájkoltak bennünket Facebook oldalukon.
  Minden kedves ügyfélnek, akik hírül vitték, hogy A HouseService ® Team segít a bajban!

  Továbbra is állunk rendelkezésükre 2022 ben is.

  HouseService ® Team
 • H.S 002
  HouseService ® Team - Zárszerviz Non Stop Szeged
 • LOGOHouseServicetelefon-Zöld-HD
  HouseService ® Team - 0-24 Zárszerviz Szeged
 • LOGOHouseServicetelefon-Narancs-HD
  HouseService ® Team - Non Stop Zárszerviz Szeged
 • villam-zarnyitas-logo-01

  Autózár Specialistánk

  Szabó Dénes
  Villám Zárnyitás

Zárnyitás, Ajtónyitás, Zárszerelés, Zárjavítás, Zárszerviz, Nyílászárószerviz, Ajtó beállítás, Hi Sec biztonsági ajtó szerviz, Lakatos

Csongrád megye, Bács-Kiskun megye, Békés megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye

>> +36/30-714-4700 <<

Roncsolás mentes ajtónyitás, azonnali kiszállással 15-45 perc.
Non Stop

 • Zárszerviz 0-24 Szeged
  Szolgáltatásainkat igénybe vették

  Szeged, Hódmezővásárhely, Makó, Algyő, Deszk, Röszke, Mórahalom, Ásotthalom, Kiskundorozsma, Kiskunhalas, Soltvadkert, Kiskunfélegyháza, Kalocsa, Kistelek, Balástya, Kecskemét, Szarvas, Csongrád, Szentes, Orosháza, Kalocsa, Battonya,  Mezőhegyes, Bordány, Zsombó, Üllés, Mihálytelek, Szatymaz, Sándorfalva, Tiszasziget, Domaszék, Újszentiván, Ferencszállás, Csorvás, Kondoros, Jakabszállás, Mindszent, Mezőberény

X

House Service ® Team - Non Stop Zárszerviz Szeged

A Házirend tiltja a másolást! Ne Lopj!

SOS > +36/30-714-4700 < SOS
> Non Stop Zárszerviz Szeged <

Árváltozás 2022

Felhívjuk kedves ügyfeleink figyelmét

2022 05 01 től minden megtett km után 120Ft/km díjat számolunk!

Kérjük tájékozódjon mielőtt, megrendeli szolgáltatásunkat!

Üdvözlettel House Service ® Team.

10 25kedvezmeny azonnal

Kapjon akár 15% kedvezményt bővebben ...