wpa84fa85b 1a

 

 

 

SOS >    +36/30-714-4700    < SOS

RFID, Rfid kulcs, Rfid kártya, Rfid másolás, Rfid key copy, Mauer, mauerzárbetét, mauerzárbetétnagyker, Zárnyitás, Zárcsere, Zárszerelés, Zárbeállítás, Zárátállítás, Zárjavítás, Ajtónyitás, Ajtójavítás, Ajtóbeállítás, Ajtózárcsere, Ajtózárnyitás, Ajtózár beállítás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Szerviz, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Javítás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Szerviz, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Javítás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Nyitás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Nyitás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtózár Nyitás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablakzár nyitás, Zárnyitás 0-24, Zárcsere 0-24, Zárszerelés 0-24, Zárbeállítás 0-24, Zárátállítás 0-24, Zárjavítás 0-24, Ajtónyitás 0-24, Ajtójavítás 0-24, Ajtóbeállítás 0-24, Ajtózárcsere 0-24, Ajtózárnyitás 0-24, Ajtózár beállítás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Szerviz 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Javítás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Szerviz 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Javítás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Nyitás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Nyitás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtózár Nyitás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablakzár nyitás 0-24, Zárnyitás 0-24 Szeged, Zárcsere 0-24 Szeged, Zárszerelés 0-24 Szeged, Zárbeállítás 0-24 Szeged, Zárátállítás 0-24 Szeged, Zárjavítás 0-24 Szeged, Ajtónyitás 0-24 Szeged, Ajtójavítás 0-24 Szeged, Ajtóbeállítás 0-24 Szeged, Ajtózárcsere 0-24 Szeged, Ajtózárnyitás 0-24 Szeged, Ajtózár beállítás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Szerviz 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Javítás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Szerviz 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Javítás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Nyitás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Nyitás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtózár Nyitás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablakzár nyitás 0-24 Szeged, Zárnyitás Szeged, Zárcsere Szeged, Zárszerelés Szeged, Zárbeállítás Szeged, Zárátállítás Szeged, Zárjavítás Szeged, Ajtónyitás Szeged, Ajtójavítás Szeged, Ajtóbeállítás Szeged, Ajtózárcsere Szeged, Ajtózárnyitás Szeged, Ajtózár beállítás Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Szerviz Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Szerviz Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Nyitás Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Nyitás Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtózár Nyitás Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablakzár nyitás Szeged, !!

RFID-00
Másolás, Kódolás
RFID 01

10 25kedvezmeny azonnal

Belépés  \/ 
x
x
x

Ózonos Tisztítás, Fertőtlenítés

Bővebben ...

Kiskorú gyermek, Gondozott életveszély helyzet, kezelése, teendő, elhárítása…

Bővebben ...

Fa Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Szerviz

Fa Ajtó, Fa Bukó Nyíló Ajtó beállítás Non Stop, 0-24 Szeged és környéke

Fa nyílászárók, köztük a FaBukó Nyíló ajtók, Teraszajtók, Erkélyajtók igen kényesek a pontos beállításra. Természetesen minden nyílászáró beállítását jól kell elvégezni. A tökéletes záródás, a zárrendszer tökéletes működése, a zsanérok, zárrendszer, kilincs szett és a hengerzárbetét élettartama nagyon nagymértékben múlik a jó beállításon! Egy rosszul beállított ajtónál, a feszülés, akadás, súrlódás, következtében mind az ajtó szárny, keret és a benne lévő szerkezeti elemek, a zsanérok, kilincs szett, zárrendszer és maga a hengerzárbetét is jelentős terhelésnek van kitéve, ami az alkotó elemek időelőtti károsodásához vezet, amiből kifolyólag, feladatát nem tudja, vagy hibásan tudja azt ellátni. Nem zárja ki a nem kívánatos személyeket, nem záródik tökéletesen, ami a hő technikai jellemzőit is befolyásolja, nem fog megfelelően szigetelni, valamint utoljára, de nem utolsó sorban, talán az egyik legbosszantóbb dolog kialakulását fogja eredményezni egy nem jól beállított ajtó, nyílászáró, azaz magát a tulajt, fogja kizárni, vagy éppen kényszerpihenőre bírni! Ekkor lesz szükség egy megfelelő zárlakatosra, Sürgősségi SOS Ajtónyitás miatt kihívni, aki sérülésmentesen, vagy a körülményekhez mérten a legkisebb károkozással, roncsolással fogja kinyitni a tönkre ment zár végett beragadt ajtót!

Fa ajtó nyitása, sem éppen az egyszerű nyitási folyamatokhoz tartozik. Itt is megtaláhatóak az un rúdzárak , ami eléggé összetett és emiatt, rendkívüli figyelemmel, szakértelemmel kell azt nyitni! Szakemberünk több száz ajtónyitást tud már maga mögött, minek folyamán egyetlen egy ajtó sem sérült meg!

Amennyiben önnek Fa nyílászárója van, abban az esetben, ha nem tudja kinyitni, készüljön fel arra, hogy a hengerzárbetét az biztosan tönkre fog menni a nyitási munkafolyamat közben, még akkor is, ha azt egy hete cserélte! Mivel szakemberünk a kilincs és a hengerzárbetét nyílásán keresztül dolgozik úgy, hogy a munkafolyamat nyomai egyáltalán ne látszódjanak!

Egy nyitási munkafolyamat többlet költséggel jár (hengerzárbetét törés), amit megelőzhetett volna egy időben elvégzett zárcserével, beállítással! A zárcsere, beállítás szakembert kíván, főleg, hogy a beépítet alkatrészekre a forgalmazó garanciát vállal, de csak is , ha azt szakember telepítette, mert úgy lesz biztos abban, hogy a beállítás is el lett végezve! Igen tudjuk nem olcsó dolog, ha szakemberünk segítségét veszik igénybe, de higgyék el, nem az a drága, ha egyszer kell valamit megcsinálni és az jól is, szakszerűen van elvégezve, hanem az amit többször kell elvégezni, amivel többször kell dolgozni.

Ajtó típusok, amiket javítunk, beállítunk, szervizelünk:

 - Fa nyíló bejárati ajtó
 - Fa bukó nyíló terasz ajtó
 - Fa bukó nyíló erkélyajtó

Szolgáltatásaink:

- Roncsolásmentes Ajtónyitás
- Zárbetét csere
- Zártest csere
- Pánt csere
- Újrapántolás
- Másodzár telepítése
- Újra pántolás
- Falcigazítás Gyaluval
- Tok ujra falcolás, majd újra fogadózás
- Ajtó magasság korigálás alsó szél legyalulással (enm állítható magasságú ajtó pánt)

A nyílászárók, zárak jeleznek önnek, csak sokszor a rohanó életvitel végett fel sem tűnik a probléma jelentése!

Jelzések:

- akadás
- szorulás
- nehezen mozgó alktrészek
- túl könnyen mozgó alkatrészek
- lötyögő kulcs
- lötyögő hengerzár mag
- kattanás, kilincs működtetés közben
- nehezen behelyezhető kulcs
- akadó kulcs behelyezés
- elakadó elfordíthatóság
- rángatni kell az ajtót, hogy nyíljon
- rugdosni kell, hogy csukódjon
- túl nagy kilincs holtjáték
- a kilincsnyelv nem működik teljes hossztartományban
- a zárnyelv lóg
- csavarok hiányoznak a zárrögzítésénél
- nem lehet teljesen függőleges tartományig fordítani a kilincset, se bukó, se záró állapotban
- roppan a zár, amikor működtetik
- surlódik az ajtó alja
- szelel valamelyik szél, vagy akár az összes
- nagyon nehezen lehet zárt állapotba mozdítani a kilincset
- stb...

Nagyon sok jelenség van, ezeket teljességében nem is tudnánk felsorolni, de a legjellemzőbbek itt vannak, amennyiben ezek egyikét is észleli, kérem, hívjon, +36/30-714-4700-as telefonon éjjel- nappal, Non Stop, hétvégén és ünnepnapon is szakemberünk elindul önhöz, hogy segítsen. Mert ilyenkor további károsodás nélkül cserélhető a meghibásodott zár!

Fa Ajtó, Fa Bukó Nyíló Ajtó javítás

Fa ajtók javítása Non Stop, Éjjel nappal, hétvégén és ünnepnapon is!

Ajtó javítás Szeged. Ajtaja legyen régi, új, Fa, cégünk szakemberei megjavítják önnek. Egy ajtó javítás sokkal pénztárca kímélőbb megoldás, mint annak cseréje. Egy új ajtó ára, majd az ajtó beszerelése együttesen jóval drágább megoldás, mint egy már meglévő ajtó megjavítása. Legtöbb esetben minden ajtó javítható, kivéve, ha azt annyira tönkretették, hogy már javítása, rengeteg többletmunkával járna, de ezt szakemberünk az első ránézéskor közölni fogja önnel! Nem utolsó esetben az ajtaját, legtöbb esetben a bejelentést követően 1-2 órán belül már használhatja, kivéve, ha valami extra igénye merülne fel önnek, amit szakemberünk természetesen teljesíteni is fog, csak nem azonnal. Egy új ajtó viszont nem lesz meg egyik, óráról a másikra, és éjjel sem, hétvégén sem igen akad szakember aki azt magának beszereli. Ajtó javító szolgálatunk éjjel nappal 0-24-ben várja hívását, hétvégén és ünnepnapon is, ha hív megyünk és segítünk!
Ajtójavítás betörés után, betörés utáni helyreállítás, ne történjen meg magával, de ha mégis, akkor mi itt vagyunk, azonnali kiszállással, megyünk és helyre hozzuk ajtaját. Hívjon bizalommal 0-24.

 • Fizessen Egyszerűen, gyorsan és biztonságosan.

  Ha nincs önnél készpénz, nem baj, szakemberünknél tud fizetni bankkártyával és még számos lehetőséggel.

  http://houseservice.hu Bankártyás Fizetés
 • House Service ® Team

  Műanyag, Fa, acél, Hi Sec, alumínium bejárati, terasz, erkély, kert, vagy garázs ajtó, ablak, postaláda, kapu szervizelés, karbantartás, javítás, beállítás, nyitás, zár csere, zár beállítás, zár szerviz, pánt csere, kilincs szett csere, egyedi törésvédő pajzs tervezés, telepítés. Sürgősségi,

  SOS, S.O.S. nyitás, javítás NON STOP! SZEGED! Éjjel Nappal. 24/7.

   
  !! NON >> ! 0-24/7 SERVICE ! << STOP !!
   
 • House Service ® Team

  Zárnyitás, Zárszerviz, Zárcsere, Zárbeállítás
  Ajtónyitás, Ajtószerviz, Ajtójavítás, Ajtózár csere
  Teraszajtó nyitás, Teraszajtó szerviz, Teraszajtó zárcsere
  Bukó nyíló ajtónyitás, bukó nyíló ajtószerviz, bukó nyíló ajtózár csere
  Ablaknyitás, Ablakszerviz, Ablak zárcsere
  Bukó nyíló ablaknyitás, bukó nyíló ablak szerviz, bukó nyíló ablak zárcsere

  >> SOS  +36/30-714-4700  SOS <<
 • House Service ® Team

  100 % Szegedi cég, Szegedi székhely, Szegedi szakember!

  Áfakörös, Számlaképes Egyéni vállalkozás.

  Mi soha nem mondunk nemet, semmire...
 • LockSmith 0 24 LOGO 002
  LockSmith 0-24
 • wpde00ae4f

  Príma Klíma Technika
 • HouSErvicewhitebackround

  HouseService ® Team - Zárszerviz 0-24 Szeged
 • < Köszönet >

  Ezúton mondunk köszönetet mindenkinek aki a mi szolgáltatásunkat választotta.
  Mindenkinek akik, megosztottak és lájkoltak bennünket Facebook oldalukon.
  Minden kedves ügyfélnek, akik hírül vitték, hogy A HouseService ® Team segít a bajban!

  Továbbra is állunk rendelkezésükre 2022 ben is.

  HouseService ® Team
 • H.S 002
  HouseService ® Team - Zárszerviz Non Stop Szeged
 • LOGOHouseServicetelefon-Zöld-HD
  HouseService ® Team - 0-24 Zárszerviz Szeged
 • LOGOHouseServicetelefon-Narancs-HD
  HouseService ® Team - Non Stop Zárszerviz Szeged
 • villam-zarnyitas-logo-01

  Autózár Specialistánk

  Szabó Dénes
  Villám Zárnyitás

Zárnyitás, Ajtónyitás, Zárszerelés, Zárjavítás, Zárszerviz, Nyílászárószerviz, Ajtó beállítás, Hi Sec biztonsági ajtó szerviz, Lakatos

Csongrád megye, Bács-Kiskun megye, Békés megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye

>> +36/30-714-4700 <<

Roncsolás mentes ajtónyitás, azonnali kiszállással 15-45 perc.
Non Stop

 • Zárszerviz 0-24 Szeged
  Szolgáltatásainkat igénybe vették

  Szeged, Hódmezővásárhely, Makó, Algyő, Deszk, Röszke, Mórahalom, Ásotthalom, Kiskundorozsma, Kiskunhalas, Soltvadkert, Kiskunfélegyháza, Kalocsa, Kistelek, Balástya, Kecskemét, Szarvas, Csongrád, Szentes, Orosháza, Kalocsa, Battonya,  Mezőhegyes, Bordány, Zsombó, Üllés, Mihálytelek, Szatymaz, Sándorfalva, Tiszasziget, Domaszék, Újszentiván, Ferencszállás, Csorvás, Kondoros, Jakabszállás, Mindszent, Mezőberény

X

House Service ® Team - Non Stop Zárszerviz Szeged

A Házirend tiltja a másolást! Ne Lopj!

SOS > +36/30-714-4700 < SOS
> Non Stop Zárszerviz Szeged <

Árváltozás 2022

Felhívjuk kedves ügyfeleink figyelmét

2022 05 01 től minden megtett km után 120Ft/km díjat számolunk!

Kérjük tájékozódjon mielőtt, megrendeli szolgáltatásunkat!

Üdvözlettel House Service ® Team.

10 25kedvezmeny azonnal

Kapjon akár 15% kedvezményt bővebben ...